Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni bapları yangın simultane hızlı bir şekilde tahliyeyi esenlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren veya kırıcı özel baplardır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en orantılı paha politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Evlerde, teamülyerlerinde, okullarda ve çeşitli devlet kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve palas biçimde yangın alanlarını vazgeçme etmesi muhtevain kullanılmakta olan önemli dokumalar arasındadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok elan eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar ederı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Profesyonel bir mimar veya yangın güvenliği mütehassısından koltuk alarak, ihtiyaçlarınıza ve domestik düzenlemelere yakışır bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Projeye en oranlı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı sadık suhuletle oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdivenleri, yaraşıklı bir dizayn ile kurma edilmelidir. Bu tasavvur, kullanıcıların ivedi durumlarda kolaylıkla kullanabilmesini esenlamalıdır.

Semtımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına uygun şayeste konstrüksiyonlmaktadır. Böylece denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde muhatara görmenizi engellemektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha yufka malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir standart olmadığı sinein sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL Yangın Çıkış Kapısı den süregelen fiyatlara keşfetmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın Kapısı kızılırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim cihetımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen asıl faktör bapnın acıe dayanıklılık seviyesidir. Bu hırse metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page